Poznati Partizanovi rivali u kvalifikacijama za LE: Ovo su mogući protivnici crno-belih

Fudbaleri Partizana završili su Superligu Srbije na drugom mestu. Oni će kao drugoplasirani tim iz Srbije imati priliku da se domognu grupne faze Lige Evrope, a pred crno-belima je težak posao.

Da je Rendžers osovjio Ligu Evrope, Partizan bi tek igrao u poslednjem kolu i to kao nosilac, a ovako borbu za Ligu Evrope počinju od trećeg kola, u kojem će učestvovati samo četiri kluba.

Crno-belima je jedini siguran mogući rival Slovačko, klub koji je osvojio Kup Češke. A, preostala dva će biti poraženi sa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u kojem će kao nosioci nastupiti Dinamo Kijev i Midtjilend  a kao nenosici Fenerbahče i drugoplasirani tim Kipra, što je uoči poslednjeg kola APOEL.

Ako tim Aleksandra Stanojevića prođe u 4.kolo kvalifikacija, obezbediće nastup u grupnoj fazi Lige konferencija, a mogući protivnici na žrebu za Ligu Evrope biće Gent, Harts, Dnjepar, Austrija Beč i pobednik Kupa Turske u kojem se sastaju Kajzeri – Sivas, kao i Silkeborg ili Odenze, i predstavnik Kipra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE