Komiso bez milosti prema Vlahoviću: Taj mladi gospodin nas je uništio!

Fiorentina je posle 7 godina izborila izlazak u Evropu.

Pošto su zauzeli sedmo mesto na tabeli Serije A, igraće kvalifikacije za Ligu Evrope. Ovo je prvi izlazak u Evropu za klub iz Firence pošto ih je preuzeo novi vlasnik Roko Komiso.

On je istakao da je rezultat sjajan kada se uporedi koliko novca konkurenti troše u odnosu na Fiorentinu.

Juventus je potrošio između 700 i 800 miliona u poslednje tri godine u prelaznim rokovima. Suning je izgubio kontrolu nad svojom kompanijom i dugovi su im pod ugovorom i pitanje je kada će druga komanija da preuzme kontrolu na imovinom. Milan će da bude prodat, prethodni vlasnik je potrošio 500 miliona evra. O Romi se pišu mnogi hvalospevi, a oni Murinja plaćaju 10 miliona evra, a u prelaznom roku su potrošili 150 miliona evra i imaju bod više od nas. Od kada ih je Fridkin preuzeo bili su sedmi i ove sezone šesti, sumirao je Komiso rezultate drugih kako bi predstavio uspeh Fiorentine.

Potom je ponovo upitan o transferu Vlahovića u Juventus i nije štedeo reči.

Rezultati su jasni – sa njim smo bili sedmi, i ostali smo na tom mestu bez njega. U Juventusu je postigao 7-8 golova, koliko su dali Pjontek i Kabral. Iako mnogi kažu da bi sa njim igrali Ligu šampiona, nismo mnogo izgubili. Njegov menadžer Ristić nije bio pošten. Rekao je u decembru da želi da se samo sastane sa mnom, ne sa mojim saradnicima. Na sastanku je svaki čas išao u toalet, a u stvari je išao kako bi se konsultovao sa svojim prijateljima. Prvo su rekli da je ugovor dobar, a potom su tražili povećanje plate sa 4 na 8 miliona evra, sa 3 miliona bonusa. Tada sam rekao da nema više pregovora i mojim saradnicima naredio da traže drugog napadača. Tada je došao Pjontek.

Komiso je potom nastavio i direktno optužio Vlahovića.

Taj mladi gospodin nas je uništio. U septembru je obećao da će potpisati novi ugovor i zato nismo na tržištu tražili drugog napadača. Ne znam koliko dugo su pregovarali sa Juventusom. Odbili su Real i Atletiko Madrid, kao i Arsenal i posle nedelju dana su dogovorili sve sa Juventusom. Da ne bi smo izgubili novac tako što će otići besplatno, prihvatio sam 75 miliona evra kako bih regulisao ekeonomsku situaciju u klubu, završio je Komiso.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred Večiti derbi: Nemamo posebno opterećenje, ovde imamo tri različita takmičenja

Sutra od 18 časova će se na stadionu "Rajko Mitić" po treću put ove sezone sastati Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE