SVE JE JASNO: Ataman progovorio o Petruševu

Košarkaši Anadolu Efesa po drugi put zaredom su postali prvaci Evrope. Izabranici Ergina Atamana su u finalu Evrolige savladali Real Madrid rezultatom 58:57.

Ataman je zadovoljan igrom Vase Micića, ali je nezadovoljan ulogom u timu drugog reprezentativca Srbije Filipa Petruševa.

Prošlogodišnji MVP ABA lige i košarkaš koji je izabran kao 50. pik na NBA draftu od strane Filadelfije ove godine imao je epizodnu ulogu u Efesu.

Njegov doprinos u ovoj sezoni nije bio u skladu sa našim očekivanjima i moguće je da ćemo ga zameniti drugim igračem, rekao je Ataman za tursku televiziju TNT.

Trener Efesa najavio je veliko pojačanje za svoj tim.

– Pregovaramo sa Vilom Klajburnom i mislim da je on blizu dolaska u Efes, mada ništa nije završeno. Možemo da dovedemo još jednog ili dva igrača – konstatovao je Ataman.

A, što se tiče Petruševa… Moguće je da će ponovo krenuti lov na odličnog centra u Srbiji, ali da sačekamo prvo kraj sezone…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI VOJVOĐANSKI DERBI: Lazetić obeležava jubilej protiv Vojvodine, izvukli pouke posle duela u NS

Fudbaleri TSC-a ligaški deo Superlige Srbije završili su na trećem mestu. U prvom kolu plej-ofa domaćini su Vojvodini. Novosađani dobili...

POVEZANE OBJAVE