Stanojević nezadovoljan: Osobe koje su direktno uticale na prvenstvo dele pravdu u finalu

U finalu Kupa Srbije sastaće se večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan. Utakmica se igra u četvrtak od 18 časova na Zvezdinom stadionu, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević izneo je očekivanja pred ovaj susret.

Moje prethodne konferencije su bile plod razočaranja usled stvari koje nam se dešavaju. Nije nam prijatno da vidimo ko sudi i na koji način je izabrana ekipa arbitara. U VAR sobi će biti sudija (Aleksandar Živković, op. au) koji je večitom rivalu svirao šest od sedam utakmica u plej-ofu. Prvi VAR sudija za finale nas je direktno oštetio u Humskoj (protiv Napretka, op. au). Da li je normalno da u VAR sobi sedi onaj koji je bio glavni na meču sa Kruševljanima? Niti tražim alibi, niti vršim pritisak, samo govorim činjenice, da ljudi koji su nas direktno oštetili u prvenstvu dele pravdu u finalu Kupa Srbije. Vi nam kažite, da li je to normalno, istakao je Stanojević.

On je spomenuo i sudiju Srđana Jovanovića.

Žao mi je što naš najbolji sudija ne sudi… Jesam raspoloženiji nego pre, želim u lepom raspoloženju da završim sezonu, ali su se dešavale nefudbalske stvari.

Aleksandar Stanojević je razočaran i ishodom žreba, koji je finaliste poslao na stadion crveno-belih.

Kad je Zvezda u pitanju nema slučajnosti. Počev od folklornih stvari vezanih za medije, koje se poturaju. Oni su ozbiljna mašinerija, ozbiljno rade, poštujem to što vode računa o svemu, bave se svim detaljima. Vidite kako sve prezentuju, to je za veliko poštovanje“, zaključio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE