SVAKOG ČETVRTKA ČEKA TE HAPPY HOUR – UŽIVAJ U NEODOLJIVIM BONUSIMA OD 12h DO 15h!

Nakon velikog oduševljenja vernih igrača Meridiana Happy Hour periodom, ova akcija se nastavlja svakog meseca. I narednog četvrtka moći ćete da uživate u kvalitetnoj zabavi koja vam donosi POKLON SPINOVE!

Potrebno je da četrvrtkom u periodu od 12h do 15h deponujete 500 ili više dinara na svoj korisnički nalog, izvrtite ih na nekoj od slot igara i BESPLATNI SPINOVI su vaši!

Ulogujte se na svoj korisnički nalog i uživajte u neodoljivoj slot avanturi!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 200 POKLON SPINOVA

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih promocija u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 200 POKLON SPINOVA

Ako deponujete više novca tokom Happy Hour perioda na svoj korisnički nalog osvojićete veći bonus. Možete osvojiti od 50 do 100 POKLON SPINOVA na atraktivnoj slot igri Wild Corrida koju nam predstavlja provajder Expanse Studios.

Susret sa matadorom otkriće vam svet čarobnih bonusa. Tu su i sjajni množioci, Respin Bonus i specijalni simboli koji su prečica do VANSERIJSKIH DOBITAKA.

Vreme je da posetite meridianbet.rs. Magični bonusi se neće osvojiti sami!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović posle Budućnosti: Suština je da je 1:0, odbrana dobra, skok mora da se popravi

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u prvom meču polufinala plej-ofa. Sigurno su igrali crno-beli 38 minuta, ali su pred sam...

POVEZANE OBJAVE