Stanojević više nije trener Partizana!

Aleksandar Stanojević više nije trener Partizana, nakon što je podneo ostavku.

Oba trofeja završila su u rukama Crvene zvezde i nakon završenog još jednog “večitog derbija” u finalu pomenutog kupa, Aleksandar Stanojević je podneo ostavku što je potvrdio i na konferenciji za novinare.

Na pitanje šta će svojim igračima reći kada ih bude video, Stanojević je jasan.

Teško da ću ih videti na treningu. Koa što vas sve zanima, rekao sam rukovodstvu da odlazim ako ne ovojimo titulu. Ja ću se povući i ostajem pri toj odluci. Još posle Čukaričkog sam to kazao ljudima u klubu, video sam u kom pravcu to ide, znao sam da ću dati ostavku na kraju sezone i to ću ispoštovati. Već sam igrače obavestio o tome, kazao je Stanojević, koji je potom dodao:

Hteo sam ovo za sutra da ostavim, ipak je Kup neka institucija u ovoj zemlji… Ali, kad me već pitate tako konkretno, ne mogu da slažem. Ponosan sam što sam bio deo ove priče i radio sa ovim momcima. Ne kajem se sto sam se vratio u Partizan. Bilo je stvari koje su zapisane, koje je neko negde zapisao. Razočaran sam, u 21. veku da ne znate šta je regularno. Mislim da to ni u okruženju nema, a kamoli negde drugde se dešavaju takve stvar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE