NEKI NOVI PARTIZAN: Posle Stanojevića odlaze namanje sedam fudbalera

Fudbaleri Partizana poraženi su juče u finalu Kupa Srbije od najvećeg rivala Zvezde rezultatom 2:1. Jedini pogodak za crno bele postigao je Slobodan Urošević.

Posle odlaska jednog od najboljih trenera partizana Aleksandra Stanojevića koji je svu krivicu preuzeo na sebe, vreme je za promene i u igračkom kadru i to velike, jer ova generacija fudbalera Partizana, nije opravdala očekivanja pošto su i treću godinu zaredom okončali bez trofeja.

Kako javlja Telegraf, Partizan će se odmah po okočanju sezone rastati sa – Lazarom Markovićem, Milošem Jojićem, Ivanom Obradovićem, Rajkom Brežančićem, Lazarom Pavlovićem, Milanom Smiljanićem, kao i sa iskusnim Bojanom Ostojićem za koga ipak postoji rezervni plan, s tim da je on vezan za filijalu Teleoptik.

Ovoga puta “rastanak” i neće biti težak, jer svim pomenutim igračima ističu važeći ugovori i Partizan je odlučio da ne nastavi saradnju sa njima sem sa Ostojićem, iako je pre nekoliko meseci za neke od njih negde možda i postojala ideja o produžetku saradnje.

U svakom slučaju, Partizan čeka buran i zanimliv prelazni rok, a jedno je jasno, crno beli moraju da budu konkurenti za titulu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SAMO POBEDA: Dortmud protiv PSŽ-a obezbedio LŠ i naredne sezone!

Fudbaleri Borusije Dortmund stekli su prednost pred drugi meč polufinala Lige šampiona protiv Pariz Sen Žermena. Golom Niklasa Filkruga slavili...

POVEZANE OBJAVE