SUSRET KOJI SMO ČEKALI DEVET GODINA: Grandiozan BONUS i NAJVEĆE KVOTE za finale ABA lige čekaju na vas!

Samo jedan dan nakon finala Kupa Srbije imaćemo priliku da gledamo još jedan večiti derbi, ovoga puta u košarci. Crvena zvezda i Partizan će se od 20 časova naći u velikom finalu ABA lige.

Atmosfera je na ivici usijanja, a da kompletan utisak bude potpun potrudila se kladionica Meridian koja je pripremila najbolju sportsku ponudu, ali i bonus za online kladjenje.

Sve što je potrebno – registrujte se na sajtu meridianbet.rs i automatski vam stiže 500 DINARA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Nakon što otvorite korisniči nalog i „zgrabiti“ fenomenalan bonus, sledi pregled onoga što vas očekuje u finalu regionalnog košarkaškog spektakla, koje nismo imali prilike da gledamo od sezone 2012/13.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su u dosadašnjem delu sezone nekoliko fantastičnih mečeva. Izabranici Dejana Radonjića trenutno „vode“ sa 2:1 u pobedama, ali daleko od toga da četa Željka Obradovića nema svoje adute.

Koliko crno-beli mogu da budu opasni videlo se u poslednjem okršaju dva tima u regularnom delu ABA lige, kada je Aleksa Avramović imao svojevrsni šuterski šou.

Sve ukazuje na to da ćemo biti svedoci pravog spektakla, što nagoveštavaju i kvote u kladionici Meridian.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

Bukmjekeri kladionice Meridian procenili su da su crveno-beli favoriti na domaćem terenu sa kvotom 1.45, dok je kvota na potencijalnu pobedu Partizana 2.50.

Za igrače koji vole malo više da se eksperimentišu tu je interesantna granica na hendikep. Granica je 4.5, a ako želite da odigrate na to da će Crvena zvezda savladati rivala sa većom razlikom – kvota 1.80. Sa druge strane, za istu igru, kvota na Partizan iznosi 1.85.

Kompletnu ponudu za finale ABA lige između Crvene zvezde i Partizana pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATAN BONUS – BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara. 

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj se oprostio od svojih igrača (FOTO)

Dojučerašnji trener Partizana Igor Duljaj pojavio se danas u sportskom centru Teleoptik kako bi se pozdravio sa fudbalerima crno-belih...

POVEZANE OBJAVE