Zvanično: Vojvodina dobila novog predsednika!

U svečanoj sali FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, danas je održana izborna sednica Skupštine FK Vojvodina.

Sednici najvišeg klupskog tela prisustvovalo je 50 od ukupno 55 članova Skupštine, pri čemu je njih 43 bilo lično prisutno u sali, dok su preostalih sedam bili zastupljeni preko punomoćnika sa urednim punomoćjem za zastupanje.

Većinom glasova, za predsednika Skupštine je ponovo izabran Milan N. Đukić. Skupština FK Vojvodina je za potpredsednike Skupštine jednoglasno izabrala Petra Đurđeva i Dragana Veljkova.

Skupština FK Vojvodina je za predsednika UO kluba jednoglasno izabrala Dragoljuba Zbiljića, koji je poručio da očekuje mnogo bolje rezultate i bolje poslovanje FK Vojvodina u narednom periodu.

Jedinstveni nemamo čega da se bojimo i ne može nam niko ništa, a razjedinjeni nemamo čemu da se nadamo, možemo samo da spustimo glave i da se vratimo u neke loše trenutke. Zahvaljujem se svima i čast mi je i zadovoljstvo da predvodim FK Vojvodina, jednog od simbola Novog  Sada. Simboli motivišu, simboli se poštuju i vole i to ću tražiti od svih članova svoje uprave, da na svakom mestu pokazuju jedan respekt i odnos koji klub zaslužuje. Siguran sam da ćemo da stvorimo jednu pobedničku atmosferu, da ćemo organizaciono, kadrovski i finansijski potpuno da ojačamo klub. Već za nekoliko meseci, a da ne kažem i za godinu, dve, Voša će da izgleda po svim načelima modernog fudbala i modernog biznisa. Ja znam put kojim ćemo ići, voleo bih da verujete u mene, i idemo zajedno u nove pobede – rekao je novi predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

Nakon novoizabranog predsednika kluba Dragoljuba Zbiljića, u ime ujedinjenih navijača Vojvodine prisutnima se obratio Boris Priselac, koji je poželeo sreću novoizabranom predsedniku, nakon čega su predstavnici navijača u Skupštini kluba napustili sednicu, te je ista nastavljena uz kvorum od 28 prisutnih članova, od čega je 21 bio prisutan lično u sali, a sedam preko punomoćnika sa urednim punomoćjem za zastupanje.

Nakon toga, novoizabrani predsednik kluba Dragoljub Zbiljić je saopštio da će u novom sazivu Upravnog odbora biti – Branibor Jovičić, Nikola Vasiljević, Boris Dumnić, Ljubomir Apro, Petar Đurđev, Darko Jevtić i Vasa Pušibrk.

Izvor: FK Vojvodina

Foto: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

424. nedelja vladavine Novaka Đokovića

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 424. nedelju vladavine na ATP listi. Srpski teniser sačuvao je...

POVEZANE OBJAVE