FUDBALSKI SPEKTAKL U PARIZU: Najbolja ponuda na jednom mestu za finale Lige šampiona!

Nakon nekoliko nedelja čekanja, pred nama je duel koji će sa velikom pažnjom pratiti kompletna fudbalska javnost na svetu. Dobili smo šampiona Lige Evrope, odnosno Lige konferencija, ali je sada na red došlo ono najbitnije.

Sezona u Ligi šampiona je bila duga, ali kvalitetna i na kraju su potpuno zasluženo do finala stigli Real Madrid i Liverpul.

„Kraljevski klub“ će takoi mati priliku da „podeblja“ već impozantan rekord od 13 osvojenih titula prvaka Evrope. Dok će engleski „redsi“ pokušati da se izjednače na drugom mestu večne liste sa italijanskim Milanom, koji ima sedam osvojenih trofeja.

U skladu sa važnosti pomenutog duela broj kombinacija za igru je do sada neviđen, što samo može da ulepša događaj kao što je finale Lige šampiona.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Da sve bude u najboljem redu što se tiče sportske ponude, sada već standardno, kladionica Meridian nudi najviše opcija za igru!

Međutim, pre nego što krenemo na detalje, imamo lepe vesti ukoliko još uvek niste otvorili korisnički nalog na sajtu maridianbet.rs.

Kako biste bili na samo jedan klik od vrhunske sportske ponude – registrujte se na sajtu Meridian ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate BONUS ZA ONLINE KLADJENJE U IZONSU OD ČAK 500 RSD!

Nakon što preuzmete bonus, idealan je trenutak da vaš fokus prebacite na istinski fudbalski spektakl – da li nešto treba posebno dodati osim da ćemo imati prilike da gledamo jedne odnajtrofejnijih timova u svetu?

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Pored brojki, Real Madrid i Liverpul u svojim redovima imaju veliki broj kvalitetnih fudbalskih individualaca. A kako velika finala može da odluči samo jedan detalj, podatak da će naterenu biti asovi poput Benzeme, Vinisijusa, Salaha, Manea, mnogo znači!

Da jedan potez može da odvede finale Lige šampiona u totalno drugi smer svesni su i bukmejkeri kladionice Meridian koji su pripremili najjače moguće kvote.

Liverpul je favorit sa kvotom 2.25, dok Real Madrid ima nešto manje šanse za pobedu sa kvotom 3.35. Kvota na popularni „iks“ iznosi 3.50.

Pored standardnih ponuda, tu je i poseban SPECIJAL IGARA koje mogu da vam budu veoma interesantne:

Na meču će biti crveni kartoni penal – kvota 10.00

Karim Benzema postiže gol levom nogom – kvota 8.00

Sadio Mane postiže gol levom nogom – kvota 6.00

Mohamed Salah postiže gol i asistenciju – kvota 10.00

Vinisijus Žunior postiže gol i asistenciju – kvota 25.00

HET-TRIK će biti postignut na meču – kvota 17.00

Kompletnu ponudu za sportsko kladjenje pogledajte na sajtu kladionice Meridian. 

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje nanašim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA SE REKACIJA NERAZURA: Procurio izgled Interovog dresa za sledeću sezonu! (FOTO)

Ostalo je još šest kola do kraja Serije A, Inter je na korak od novog Skudeta. Izabranici Simonea Inzagija...

POVEZANE OBJAVE