Radonjić posle pobede: Dobro smo odreagovali

 Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji protiv Partizana. Oni su u drugoj utakmici savladali crno-bele rezultatom 85:81.

Svoje utiske nakon meča izneo je trener košarkaša Zvezde, Dejan Radonjić

– Kao što sam rekao posle prve utakmice kakav nas meč očekuje i obistinilo se to apsolutno. Partizan je bio večeras drugačiji nego u prvom meču. Bez obzira što smo imali vođstvo na startu bilo je evidentno da će utakmica biti teška. Tokom meča smo imali ozbiljne situacije u kojima smo mogli i bolje da reagujemo. Objektivno nije to nimalo lako bilo protiv dobrog Partizana. Dobro smo odreagovali kada je Partizan stigao našu prednost i došli smo do 2:0 što nam je i bila želja – rekao je Radonjić.

Radonjić je imao krataka odgovor na pitanje novinara kakvu atmosferu očekuje u sredu pred navijačima Partizana pošto su crno-beli domaćini narednog meča.

 – Potpuno smo svesni da će navijači Partizana dati veliku podršku svom timu kako bi nas savladali – istakao je Radonjić

Kada se radi o haosu koji je nastao nakon utakmice, Radonjić je rekao.

 – Nisam video o čemu se radi. Dao sam sve od sebe i tokom meča i na kraju, da se te stvari privedu kraju. Ali nisam potpuno upoznat, pa ne bih da komentarišem, jasan je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OBRATILI SE SIMPATIZERIMA: Partizan imao važnu poruku pred 3. duel finala!

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet u 3. meču finala ABA lige. Crveno-beli će imati prvu meč loptu za...

POVEZANE OBJAVE