Krstajić govorio o prelasku u Partizan i trenerskim ambicijama

Nedavno se pojavila informacija da bi nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić mogao da nasledi Aleksandra Stanojevića na mestu šefa struke Partizana.

Krstajić je svoju igračku afirmaciju stekao upravo u redovima crno-belih iz Humske, ali je istakao da ne postoji mogućnost da, posle odlaska iz Makabija, sedne na upražnjeno mesto na klubi Partizana.

Otkako sam napustio Makabi, u medijima se ističem kao opcija za novog trenera Partizana. Partizan mi je mnogo dao u životu, afirmisao me kao igrača i nije tajna da sam veliki Partizanovac. Međutim, u ovom trenutku zaista ne razmišljam o povratku u srpski fudbal. Moje ambicije kao trenera okrenute su radu u inostranstvu, izjavio je Krstajić za Novosti.

On je, posle odlaska Slavoljuba Muslina, praktično počeo karijeru kao glavni trener na selektorskom mestu našeg nacionalnog tima, na čijem čelu je bio tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, da bi potom vodio TSC i Makabi iz Tel Aviva, u kom mu je dobro išlo, ali koji je napustio nedavno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE