Piksi pred početak Lige Nacija: Da nastavimo sa dobrim igrama iz kvalifikacija

Reprezentativci Srbije u fudbalu okupili su se u Sportskom centru u Staroj Pazovi i počeli pripreme za predstojeće utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, odnosno Švedske i Slovenije na gostujućem terenu.

Tim povodom novinrima se obratio selektor Dragan Stojković Piksi koji je istakao da Ligu Nacija shvataju ozbiljno.

U pitanju je ozbiljno takmičenje koje nosi takmičarski duh, svaka pobeda se vrednuje i u svakoj utakmici idemo na osvajanje tri boda. Nikada nisam bio u situaciji da u desetak dana moram da odigram četiri meča. Ali kako svima, tako i nama. Moramo da budemo pametni i da verujemo u sebe. Sav respekt Norveškoj, Sloveniji i Švedskoj, ali svesni smo svojih kvaliteta i ne odustajemo od našeg stila igre. Ovo nije zagrevanje za Katar, ovo je ciklus u kome želimo da nastavimo kontinuitet dobrih igara i rezultata iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, rekao je selektor Stojković i dodao:

Nekoliko naših igrača već par dana boravi u Srbiji i trenira ovde u Staroj Pazovi. Nema mesta za brigu. Siguran sam da će biti dovoljno motivisani, ne priznajem reč zasićenost jer dres nacionalnog tima obavezuje na maksimalno zalaganje u svakoj utakmici. Sve su to ozbiljni profesionalci i znaju kako da odgovore obavezama. Bitno je da imam apsolutno poverenje u sve momke koji se nalaze na spisku. U zavisnosti od rasporeda, tražićemo i pronalaziti rešenja na odgovarajućim pozicijama u timu. Cilj je jasan, Srbija protiv svakog rivala mora da bude ekipa koja diktira ritam i koja se pita za konačan ishod utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE