Lukić: U vrhunskoj smo formi, bolje bi bilo da je SP u junu

Srpski reprezentativac Saša Lukić istakao je da “Orlovi” treba da jurišaju na prvo mesto i plasman u “A” diviziju.

– Jedva smo čekali da se okupljanje. Imamo sjajnu atmosferu u reprezentaciji, svima je zadovoljstvo da nosimo dres sa državnim grbom. Što se nas tiče, Liga nacija je ozbiljno takmičenje, idemo na prvo mesto. Srbija mora da postavlja visoke ciljeve i da igra što lepši fudbal. Prvi rival je Norveška, ozbiljna reprezentacija, pobedili smo ih na njihovom terenu u baražu za Evropsko prvenstvo. Imaju sjajne individualce, o njima ne treba trošiti reči, kazao je Lukić i dodao:

 – Sve zavisi od nas, mi se pitamo šta će biti na terenu. Tako je bilo i tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Ako budemo na nivou kao u Lisabonu, neće biti problema. Ne treba da menjamo napadački stil igre, dobro nam ide. Biće dosta rotacija, ali svi momci koji su ovde zaslužuju da budu na spisku i spremni su da pomognu reprezentaciji da dođe do maksimalnog učinka u prva četiri meča. 

O Mundijalu u Kataru kaže:

Do Svetskog prvenstva ima još dosta vremena, možda je bilo bolje da se završni turnir igrao u junu. Imamo puno igrača koji su završili sezone na najbolji mogući način i nalaze se u vrhunskoj formi. Ali, moramo da se fokusiramo na ovo što nas očekuje u Ligi nacija i da nastavimo da gradimo pozitivnu atmosferu unutar i oko reprezentacije. Ova generacija je svesna da može da napravi nešto veliko u Kataru. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE