ŽESTOK SUKOB: Srpskog trenera napao vlasnik Ritasa, Gagić ga branio! (VIDEO)

U trećoj utakmici finalne serije litvanskog prvenstva (rezultat u seriji 1-1) između gostujućeg Lijetkabelisa i domaćina Lijetuvos Ritasa, došlo je do oštrog sukoba krajem druge četvrtine.

U centru pažnje se našao srpski trener na klupi Lijetkabelisa, koji je prethodno u polufinalu izbacio evroligaša Žalgiris.

On je besan jer nije dosuđen faul prilikom snažnog udarca laktom njegovog igrača Dovidasa Giedraitisa od strane kapitena Ritasa Arnasa Butkevičijusa, ušao u žustru raspravu sa sudijama i zaradio isključenje.

Tu nije bio kraj, već je izlazeći slučajno zakačio protivničkog trenera Giedrijusa Žibenasa, koji se teatralno bacio unazad ka svojoj klupi, da bi potom usledile provokacije vlasnika Lijetuvos Ritasa Darijusa Gudelisa, koji je želeo da se fizički obračuna sa našim strategom.

Čanak je ostao da se raspravlja sa Gudelisom, na šta mu je u pomoć pritekao i srpski centar Đorđe Gagić, ali su ostali igrači Lijetkabelisa ubrzo ipak smirili strasti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE