Pirlo u Beogradu: Otkrio za koga će navijati na Mundijalu

Legenda fudbala Andrea Pirlo sleteo je danas u glavni grad Srbije. On je došao u Beograd kao ambasador fudbalskog kampa.

Nekadašnji fudbaler se obratio prisutnima.

-Dobar dan svima, zadovoljstvo mi je sto sam u Beogradu u okviru ove inicijative koja je posvecan deci. Svi smo bili deca i imali smo jedan san – da igramo fudbal, rekao je Pirlo i dodao:

Ja sam na sreću sve svoje snove ostvario tako što sam ulagao mnogo truda, napora. Čovek kada se posvećuje nečemu potrebna je volja, strast… Nikada ne prestajemo da učimo u bilo kom dobu i ja sam to radio od malih nogu, ali i kasnijih godina, pa i po završetku karijere.

Komentarisao je i srpske fudbalere koje igraju u Seriji A.

– U Italiji je uvek igralo mnogo srpskih igrača, i danas ima mnogo Lazović, Milinković-Savić. Mi Italijani znamo da su srpski igrači talentovani, ali ne samo u fudbalu, u tenisu, košarci…”

-Voleo bih i da čestitam vama kao narodu jer ste iznedrili veliki broj šampiona, a nemate veliku populaciju. Fudbal se čestita, menja se, treneri više preferiraju druge načine, ali talenat uvek ispliva… Možda nema ‘desetki’, ali ima fudbalere koji su izrazito talentovani, jasan je Pirlo.

Krajem godine je Svetsko prvenstvo u Kataru gde neće biti Italije.

-Naravno da ću navijati, Italija ne učestvuje, navijaćemo Srbiju, rekao je Pirlo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE