Iskreno: Ronaldo o Mančester junajtedu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo rekao je da se nije pokajao što se prošle sezone vratio u Mančester Junajted.
Junajted u svom timu ima sigurno jednog od najboljih fudbalera svih vremena, koji se prošle godine vratio u klub posle mnogo godina.

-Naravno da sam srećan što sam se vratio u klub, gde sam napravio najvažnije korake u karijeri. Osećaj je bio neverovatan. Bilo je prelepo osetiti podršku navijača i njihovu sreću. Bio sam i dalje sam srećan što sam ovde, rekao je Ronaldo i dodao:

-I dalje verujem da će se Mančester Junajted vratiti tamo gde prirodno pripada. Kao što sam već govorio, za to će biti potrebno dosta vremena, ali ne treba odustati.

Jedan od najboljih svih vremena na pitanje novinara da li i dalje juri rekorde, slavni fudbaler je odgovorio

-Rekordi dolaze prirodnim putem. Ja ne pratim rekorde, ali rekordi prate mene. Dobro je to. I dalje imma motivaciju da nastavim. Samo treba nastaviti sa teškim radom. I dalje volim tu strast za igrom. I naravno da su mi saigrači pomogli, tako da moram da poštujem sve ljude koji mi pomažu“.

Ronaldo je na kraju pohvalio i navijače Mančester junajteda.

-Naši navijači su neverovatni. I kada smo gubili utakmice i dalje su nas podržavali, uvek su sa nama. Navijači će uvek biti u mom srcu, i to su ljudi koje svi mi poštujemo zato što su uvek uz nas, zaključio je Ronaldo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VRLO VAŽNA UTAKMICA: Joksimović imao poruku pred Voždovac

Fudbaleri niškog Radničkog u trećem kolu plej-auta Superlige Srbije dočekuju Voždovac. Obe ekipe vodiće tako važnu borbu u želji da...

POVEZANE OBJAVE