Kakav transfer: Čukarički doveo bivšeg fudbalera Partizana

Fudbalski klub Čukarički angažovao je prvo pojačanje za novu sezonu. Ugovor sa crno-belima potpisao je bivši fudbaler Partizana Đorđe Ivanović.

Ivanović je prošle sezone osvojio titulu sa Mariborom, a njegov doprinos bio je od velikog značaja. Ugovor sa Čukaričkim potpisao je na četiri godine

– Imao sam veliku želju da se posle dve godine vratim u Srbiju. Drago mi je što sam potpisao ugovor baš sa Čukaričkim. Došao sam u zdravu sredinu, zdrav klub, u kojem mogu fudbalski da napredujem, rekao je Đorđe Ivanović i dodao:

– Činjenica da sam potpisao ugovor na četiri godine dovoljno govori o međusobnom poverenju. Posebno bih se zbog toga zahvalio Upravi kluba i stručnom štabu, što su imali želju da me angažuju. Stigao sam i da popričam sa čelnim ljudima kluba, novim šefom struke.

Čukarički ove sezone igra na tri fronta, pored Super lige i Kupa Srbije, tim sa Banovog Brda igraće i kvalifikacije za Ligu konferencije, odakle startuju od druge runde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čukarički za tri minuta rešio duel sa Novim Pazarom, Pavkov strelac (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Novi Pazar na svom terenu sa 2-0, u utakmici 27. kola Superlige Srbije. Utakmica je...

POVEZANE OBJAVE