ĐOKOVIĆ NE IGRA? NEMA PROBLEMA: Evo zbog čega treba da obratite pažnju na finale Rolan Garosa!

Bez obzira na sve okolnosti, kladionica Meridian uvek pronađe način da iskreira najbolju moguću sportsku ponudu. O čemu se tačno radi?

Nažalost, Novak Đoković neće imati priliku da brani titulu na Rolan Garosu. Srpski teniser je eliminisan u četvrtfinalu od Rafaela Nadala, što je kod publike u Srbiji odmah smanjilo interesavanje za drugi grend slem u sezoni.

Međutim, kao što smo već imali prilike da napomenemo, kladionica Meridian je spremila brutalnu ponudu za finale.

Pre nego što krenemo na detalje, želimo da vam otkrijemo na koji način možete da budete na samo jedan korak od najkvalitetnije sportske ponude u regionu, a usput i dobrano da profitirate.

BONUS ZA KLAĐENJE – REGISTRUJ SE I OSVOJI 500 RSD

Sve je tako jednostavno, samo treba da napravite prvi korak. U pitanju je otvaranje korisničkog naloga u kladionici Meridian, koji će vas povezati sa brutalnim kvotama i jednim fenomenalnim BONUSOM.

I zato – registrujte se na sajtu meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD i počnite da rešavate dnevne zadatke koji vas očekuju u zanimljivom kalendaru na sajtu kladionice Meridian. 

Kada uradite sve što je potrebno, onda pravac najraznovrsnije kvote koje možete pronaći za finalni meč na Rolan Garosu.

Sutra od 15 časova na teniski stadioni „Filip Šatrije“ istrčaće Rafael Nadal i Kasper Rud. Španac je apsolutni favorit, što svedoče kvote koje možete pronaći u kladionici Meridian.

Kvota da će Rafael Nadal ponovo podići pehar na Rolan Garosu iznosi 1.15. Sa druge strane kvota da norveški teniser može da priredi seznaciju iznosi 5.10.

BONUS ZA KLAĐENJE – REGISTRUJ SE I OSVOJI 500 RSD

Ali, kao što smo rekli pomenute kvote su samo zagrevanje, ono pravo tek sledi. Kladionica Meridian je za sutrašnje finale Otvorenog prvenstva Francuske pripremila NOVE IGRE za tenis:

•           Ukupno tie break-ova u meču 

•           Ukupno brejkova

•           Prvi set – ukupno brejkova 

•           Prvi set – ukupno set poena  

•           Bilo koji igrač gubi 1. set i pobeđuje na meču 

•           Ukupno meč poena

•           Par/nepar gemova u setu 

•           Spread gemova u setu – manje od 8.5, 8.5 – 10.5 i 10.5+

Kompletnu ponudu u vidu novih igara za Rolan Garos možete pogledati na sajtu meridianbet.rs.

BONUS ZA KLAĐENJE – REGISTRUJ SE I OSVOJI 500 RSD

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara. 

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE