LN: Mađarska šokirala Engleze, Panceri i Azuri remizirali u derbiju, slavila i Crna Gora (VIDEO)

U okviru lige A fudbalske Lige nacija večeras su odigrane dve utakmice. Italijani i Nemci su remizirali u derbiju rezultatom 1-1, dok su Mađari obradovali svoje navijače pobedom nad Engleskom sa 1-0.

Odlučujući pogodak na Puškaš areni u Budimpešti postigao je Dominik Šoboslai u 66. minutu iz jedanaesterca, nakon što je prethodno dosuđen faul u šesnaestercu gostiju.

U drugoj utakmici grupe 3, odigranoj u Bolonji, domaćin je poveo golom fudbalera Rome Lorenca Pelegrinija u 70. minutu, ali su se domaći fudbaleri i navijači radovali samo tri minuta, kada je izjednačio Džošua Kimih.

U ligi B ovog takmičenja svoje mečeve su igrali i naši susedi, u sklopu grupe 3.

U međusobnom okršaju Crna Gora je savladala Rumuniju u Podgorici sa 2-0.

Poveli su golom Stefana Mugoše u 66. minutu, dok se isti igrač u finišu meča, u 87. minutu našao u ulozi asistenta, a egzekutor je bio Marko Vukčević, koji je tako postavio konačan rezultat.

U okviru iste grupe na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju remizirale su selekcije Finske i Bosne i Hercegovine (1-1).

U prvom minutu zaustavnog vremena prvog dela Temu Puki je doneo prednost domaćinu sa penala, posle igranja rukom u šesnaestercu Sanjina Prčića.

Ponovo u nadoknadi, ali ovog puta na samom kraju utakmice, izjednačio je Smail Prevljak posle proigravanja od strane Edina Džeka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE