Mijailović otkrio koliko je Partizan dobio novca od države, a koliko od sponzora!

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je koliko je klub dobio novca ove sezone.

 To je suma od 3,8 miliona evra, ali to nisu jedini prihodi crno-belih.

– Što se tiče Partizana, mogu da kažem tačno u cent. Za ovu sezonu smo dovili 3.800.000 evra, sveukupno. Dobili smo nešto i u aprilu i junu, ali za prethodnu sezonu. Moram da kažem da je klub prihodovao od prodaje karata i privatnih firmi 4.300.000 evra. Ne mogu da uđem u Zvezdinu kalkulaciju i ne ljutim se ako su dobili više. Igraju Evroligu, to je skuplje takmičenje. Ja pretpostavljam da će Partizan dobiti više novca ako bude naredne sezone igrao Evroligu, rekao je Mijailović gostujući na TV “Prva”.

On je napomenuo i da Partizan trenutno duguje.

Pobedili smo i odigrali smo bolje od gradskog rivala. Pre svega me raduje sinoćna atmosfera koja je bila iole normalna. Sinoć smo pokazali da može da bude organizacija drugačija i koliko-toliko sportska. Bilo je pojedinih vređanja i sitnih predmeta ubačenih na teren. Moram da napomenem navijačima da je klub kažnjen sa 50.000 evra na trećem meču zbog nereda, a toliki je bio ukupni prihod od prodaje. Sinoć nismo imali zaradu jer nije bilo prodaje karata, naveo je on.

O incidentima na trećem meču finalne serije, Ostoja je rekao:

– Navijačima se obratio Željko Obradović, koji ima mnogo veći autoritet od mene. Utakmica nam je prekinuta, deo dvorane ispražnjen i mogli smo da budemo uskraćeni u borbi za trofej. Nisu svi navijača pravili nerede, to je delo 200-300 ljudi, dok je u dvorani bilo oko 8000 pristalica crno-belih. Sinoć je takođe jedna manjina pevala uvredljive pesme, dok im je ostatak dvorane zviždao. To mora da se iskoreni zakonski..

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE