NOVO U MERIDIANOVOJ PONUDI – Stigli su SLOTOVI provajdera CT INTERACTIVE!

Meridian iz dana u dana uspeva dodatno da iznenadi svoje zadovoljne igrače. U prilog tome govori veliki broj slot igara koje će vas oduševiti.

A da bi igrači Meridiana bili zadovoljni kao i do sada, potrebno je proširiti ponudu provajdera. Zbog toga vas čeka još jedno iznenađenje: CT Interactive je stigao da vas zabavi!

Vrhunski slotovi popularnog provajdera od sada su dostupni na mestu najbolje zabave.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 200 POKLON SPINOVA

Potrebno je samo da se ulogujete na svoj korisnički nalog i žurka može da počne!

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Šta treba da znate o novom provajderu?

Ono što ve glavna odlika novog proizvođača igara jesu fantastični klasični slotovi. Ljubitelji voćkica će biti oduševljeni sjajnim igrama koje vas vode do senzacionalnih dobitaka.

Osim toga tu su i video slotovi koji vam donose besplatne spinove i bonus kockanja kojim možete duplirati ili učetvorostručiti svaki dobitak!

Vreme je za najbolju slot feštu u regionu, pravac meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman zvao novinare pa im pokazao sporne momente u meču sa Makabijem

Panatinaikos se ne miri sa činjenicom da su izgubili protiv Makabija, a sada je trener grčkog kluba Ergin Ataman...

POVEZANE OBJAVE