ETO IMA PORUKU: Srbiju smatra samo usputnom stanicom u Kataru!

Fudbalska reprezentacija Srbije u fudbalu sastaće se na Svetskom prvenstvu u Kataru krajem godine sa dva ista protivnika kao i četiri godine ranije u Rusiji – Brazilom i Švajcarskom, ali će ovoga puta ukrstiti koplja i sa Kameruncima.

Iako se u fudbalskoj javnosti smatraju autsajderima u grupi B, legendarni fudbaler i bivši šampion Evrope sa Barselonom i Interom, a sada predsednik tamošnjeg Fudbalskog saveza Samjuel Eto veruje da će njegovi sunarodnici moći mnogo na najvećoj fudbalskoj smotri.

Prema njegovom stavu, naša reprezentacija bi trebalo da bude samo usputna stanica do velikog cilja.

Idemo u Katar da osvojimo titulu. Ući ćemo u svaku utakmicu sa ciljem da pobedimo. Drugi nemaju tu magiju kao mi. Niko ne može da nam zabrani da sanjamo. Za nas, vi ste najbolji na svetu, poručio je Eto reprezentativcima ove zemlje.

Raspored mečeva grupe u kojoj se nalaze naša i kamerunska reprezentacija, kao i više informacija o istoriji i specifičnostima popularnih “Lavova” možete čitati i u našoj analizi ove grupe, u sklopu tekstova o predstojećem Mundijalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAZOČARAO DOMAĆU PUBLIKU: Zverev poražen od igrača van TOP 100

Nemački teniser Aleksander zvezrev veoma je razočarao domaću publiku, pošto je na turniru u Minhenu poražen u četvrtfinalu od...

POVEZANE OBJAVE