TAKMIČENJE IGRAJ ZA KATAR JE DOBILO DRUGOG DOBITNIKA: Meridian će Saši obezbediti put, kartu i smeštaj za Mundijal!

Kao što je bilo najavljivano početkom prethodnog meseca, promocija IGRAJ ZA KATAR je dodelila drugi kompletan paket za Mundijal u Kataru, koji će se održati krajem godine.

Do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima dobilo je epilog „druge runde“.

Svi registrovani korisnici kladionice Meridian su ponovo učestvovali u najzanimljivijim dnevnim izazovima iz sporta i slot igara, ali je samo jedan uspeo da osvoji vrednu nagradu.

Borba je bila neizvesna do samoga kraja. Igrač sa najviše znanja u mesecu maju bio je Saša V. koji je za 30 dana uspeo da sakupi 136 bodova i sasvim zasluženo obezbedi svoje mesto na spektaklu kao što je planetarni šampionat u fudbalu.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Svetsko prvenstvo u fudbalu počinje 21. novembra, a Saša će tako imati priliku da direktno sa tribina upotpuni svoje navijačko iskustvo!  

Nadamo se, da će uz to svedočiti iistorijskom uspehu naše fudbalske reprezentacije. 

Što se tiče promocije IGRAJ ZA KATAR, kompletan poredak u mesecu maju možete pogledati na meridianbet.rs sajtu, a sada je pravo vreme da vas pozovemo da se i vi, već danas, priključite ovom fantastičnom takmičenju – jer mesec jun je startovao, a vi imate novu šansu da osvojite put, smeštaj i kartu za Svetsko prvenstvo u Kataru! 

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koje je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo! Sve je tako jednostavno, učešće obezbeđujete samo na osnovu otvaranja korisničnog naloga na meridianbet.rs.

I zato – registrujte se na sajtu meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA u iznosu od 500 RSD i počnite da rešavate dnevne zadatke koji vas očekuju u zanimljivom kalendaru na sajtu kladionice Meridian. 

Budite i vi deo globalnog spektakla! 

SREĆNO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gvardiola nakon poraza: “Sreća ne postoji”

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prokomentarisao je eliminaciju njegovog tima iz Lige šampiona. Rodrigo je doveo goste u vođstvo...

POVEZANE OBJAVE