Zvezda za manje od sat vremena podelila sve karte za peti meč

U ponedeljak je na programu peta i odlučujuća utakmica finale serije ABA lige u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Partizan.

U petom meču crveno-beli su domaćini, a klub je saopštio da su karte podeljene u rekordnom roku.

Karte su podeljene za 60 minuta u hali Aleksandar Nikolić, a klub još jednom napominje da vlasnici sezonskih karata ulaze na utakmicu sa svojim sezonskim ulaznicama koje važe za ovaj meč uz važan tehnički detalj vezan za one koji imaju svoje mesto u delovima koji su zbog kazne ABA lige zatvoreni – Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo.

Ovim putem apelujemo na sve da dođu ranije u halu (kapije će biti otvorene 3 sata ranije) kako bi se izbegla bilo kakva gužva zbog izuzetno detaljnih pretresa koji će se obavljati već prilikom prilaska hali.

Takođe, u hali neće biti prodaje pića i hrane pre i tokom pete utakmice finala.

Navijajmo isključivo za naš tim i klub! Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen.

KK Crvena zvezda zahvaljuje svima što su prepoznali trenutak i žele da pruže podršku timu u utakmici koja odlučuje o tituli!

U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu, odbranimo domaći teren”, stoji u dodatku saopštenja.

Utakmica se igra u ponedeljak od u dvorani “Aleksandar Nikolić”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čukarički za tri minuta rešio duel sa Novim Pazarom, Pavkov strelac (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Novi Pazar na svom terenu sa 2-0, u utakmici 27. kola Superlige Srbije. Utakmica je...

POVEZANE OBJAVE