Iznenađenje: Voždovac ostao bez trenera

Fudbalski klub Voždovac sporazumno je raskinuo ugovor sa trenerom Aleksandrom Lintom.

Kako je navedeno, Linta je kasno sinoć, na sopstvenu inicijativu, napustio klub posle osam meseci provedenih u Voždovcu.

Direktor Voždovca Miloš Mirković rekao da je klub imao želju da nastavi saradnju sa Lintom.

-Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim“, naveo je.

Linta je ove sezone predvodio Voždovac do petog mesta na tabeli.

-Kao i uvek, u životu, svi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, želimo mu sve najbolje. Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se okuplja kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke, rekao je Mirković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE