PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Žoze Murinjo će prekršiti obećanje i “zabiti nož u leđa” Romi!?

Francuski mediji objavili su danas da je Žoze Murinjo jedan od kandidata za novog trenera PSŽa.

Već neko vreme nagađa se da će čelnici francuskog kluba uručiti otkaz Maurisiju Poketinu na kraju ove sezone jer nisu zadovoljni njegovim rezultatima, te činjenicom da nije uspeo ispuniti glavni cilj, a to je osvajanje Lige šampiona.

Prva želja PSŽ-a bio je Zinedin Zidan kojem su poslali službenu ponudu, ali je bivši trener Real Madrida to odbio jer je njegov prioritet da mu sedeći posao bude na klupi Francuske.

Zbog toga su Parižani morali krenuti u dalju potragu za novim trenerom, a navodno na listi se nalazi i Žoze Murinjo.

Portugalac je pre godinu dana preuzeo klupu Rome s kojom je uspeo da osvoji Ligu Konferencije. Odmah nakon finala u Tirani dao je obećanje navijačima Rome, ali mnogi se pitaju hoće li ga sada prekršiti kada se pojavilo interesovanje PSŽ-a.

Naime, Žoze Murinjo je te noći izjavio da nema nameru napuštati Romu, te da će ostati u rimskom klubu bez obzira kakvu ponudu dobije.

“Odbiću svaku ponudu koja dođe. Ostajem u Romi. Znam da uvek ima tih glasina, ali ostajem u Romi i u to nemam nikakve dileme”, kazao je Murinjo nakon osvajanja Lige Konferencije.

No, ponuda PSŽ-a i prilika da trenirate takve zvezde dolazi jednom u karijeri i biće zanimljivo videti kakav odgovor će dati Murinjo. Naravno, u Rimu su sigurni da će on ispuniti obećanje i ostati, ali bezbroj puta smo videli da je u fudbalu sve moguće…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki derbi bez Srba!

Srpski golman Marko Dmitrović neće biti u sastavu Sevilje za večerašnji gradski derbi protiv Real Betisa, koji se igra...

POVEZANE OBJAVE