Prošao je pravi pakao! Gledao kako mu ubijaju oca, majka ga je ostavila, a danas zarađuje deset miliona evra

Kolumbijska fudbalska zvezda Huan Kuadrado već je godinama među najboljima na svetu.

Sjajni ofanzivac već nekoliko godina nosi dres Juventusa i još uvijek deluje nezaustavljivo. Ipak, njegov je životni put bio je mnogo težak.

Može se reći da je pravo čudo kako je Kuadrado uopšte zavšrio u Evropi. Rođen je u Nekokli, mestu gde su droga, karteli i policijsko nasilje uobičajena pojava.

Kad je imao samo četiri godine video je kako mu ubijaju oca, a on se sakrio ispod kreveta kako bi izbegao smrt. Majka je bila pomoćnica, a kasnije je počela prodavati banane. Jedno vreme maleni Kuardado joj je pomagao, ali majka ga je potom ostavila.

Kuardado je izlaz video samo u fudbalu, a kada je imao samo 13 godina, lokalni klubovi su primetili njegov talenat. Prvi ozbiljni klub bio je Independiente Medeljin, a u Evropu je stigao 2009. godine.

Igrao je za Udineze, a zatim Leće i Fiorentinu. Zatim su usledili transferi u Čelsi, a potom u Juventus. Danas ima 34 godine, zarađuje oko deset miliona evra godišnje, uživa u životu sa suprugom Melisom Botero, i brine o vlastitoj deci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos: Srećni smo što se vraćamo utakmicama

Košarkaše Crvene zvezde očekuje susret protiv Mege, a trener Janis Sferopulos je izneo očekivanja pred ovaj meč. Zvezda je u...

POVEZANE OBJAVE