NA VLAHOVIĆEVO ODUŠEVLJENJE: Alegri dovodi SAVRŠEN tandem, u Juve stižu Srbin i Argentinac

Iza torinskog Juventusa je sezona za zaborav. Rano ispadanje iz Lige šampiona, izgubljene bitke u Seriji A i Kupu Italije su dovoljan signal da se nešto mora promeniti.

U novoj sezoni sve će biti podređeno Dušanu Vlahoviću koji u završnici sezone nije imao dovoljno upotrebljivih lopti kako bi mogao “rešetati” protivničke mreže. I upravo na tom području će biti najviše promena.

Nedavno se pojavila informacija da najtrofejniji italijanski klub, Juventus, koji je krenuo u veliki remont igračkog kadra, namerava dovesti srpskog reprezentativca Filipa Kostića.

Osvajač Lige Evrope sa Anjtrahtom iz Frankfurta spominjao se kao alternativa za Anhela Di Mariju, u slučaj da proslavljeni Argentinac ipak ne stigne u Torino, iako je navodno taj transfer već dogovoren.

Dobro upućena Gazeta delo Sport donosi priču po kojoj je trener Juventusa Masimiliano Alegri odlučan u nameri da dovede i Di Mariju i Kostića i oformi moćan napadački trio u kojem bi ulogu golgetera imalo veliko zimsko pojačanje Dušan Vlahović.

Di Maria je najbolji asistent u istoriji PSŽ-a, a Kostić se u ovoj ulozi i te kako dokazao, pogotovo u prethodnoj sezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE