Vojvodina nastavila sa potpisima, najavljuje se još pojačanja

Fudbaler Vojvodine Mihajlo Nešković produžio je danas ugovor sa „starom damom“ do juna 2024. godine.

Nešković je dete Voše, a jednu sezonu 2020/21 proveo je na pozajmici u Inđiji.

Odluka da ostanem nije bila teška, jer sam ovde odmalena, 10 godina, Voša je moj klub i srećan sam što ostajem. Drago mi je što nastavljamo saradnju i daću sve od sebe za Vošu, moj omiljeni klub, rekao je Nešković.

On smatra da će on i njegovi saigrači popraviti utisak iz prethodne sezone i da će ostvariti ciljeve u narednoj godini.

Vojvodina je morala da bude bolja, jer Voša uvek mora da bude u samom vrhu srpskog fudbala. Iza nas je sezona za zaborav, ali se okrećemo sad novim izazovima i ciljevima. Želimo da se plasiramo u Evropu, da budemo na što boljoj poziciji na tabeli i da napadnemo trofej u Kupu Srbije. Ako smo uspeli da ga osvojimo pre dve godine, verujem da možemo da ponovimo taj uspeh i u novoj sezoni, rekao je Mihajlo Nešković.

Sportski direktor Marko Jovanović zadovoljan je Neškovićevim potpisom, a takođe je i najavio pojačanja do kraja prelaznog roka.

Drago mi je što je Nešković produžio ugovor sa nama. Radi se o jednom kvalitetnom mladom igraču, koji je ponikao u klubu i koji je pokazao da ima kvalitet koji nam je potreban za ovu sezonu. Smatram da on još uvek nije ostvario svoj potencijal i da se nije još dovoljno razvio, da nije dobio priliku da pokaže sav svoj kvalitet. Mislim da će sa novim stručnim štabom sa Milanom Rastavcem konačno pokazati sav svoj potencijal i da se konačno iskristališe u kvalitetnog i ozbiljnog igrača, da će napraviti iskorak i da će klub na njemu jednog dana moći i da zaradi. Naš tim još uvek nije kompletiran, očekujemo još jedno tri pojačanja, možda i četiri, u zavisnosti od toga šta će biti na poziciji golmana. Želimo da se pojačamo u što kraćem roku, ali nećemo birati sada kvanitet nego kvalitet, igrače koji će odmah odgovoriti zahtevima našeg stručnog štaba, izjavio je Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIŠTA OD MILANA: Mota napušta Bolonju, ali preuzima giganta Serije A!

Kako prenose italijanski mediji, Tijago Mota napustiće Bolonju na kraju sezone, ali neće preuzeti Milan, kako je prethodnih nedelja...

POVEZANE OBJAVE