PRVA REAKCIJA POSLE ODLUKE PARTIZANA: Nema gledanja kroz prste jer je ovo velika sramota!

Košarkaški klub Partizan odlučio je da ne učestvuje u plej-ofu Superlige Srbije.

Iako su tu odluku iz crno-belog tabora najavljivali, svi su se nadali da sr to neće desiti.

Povodom toga se oglasio predsednik KLS Aleksandar Grujin koji je istakao da je ovime naneta velika šteta našoj košarci.

Iskreno, veoma smo iznenađeni ovakvom odlukom Partizana. Ne postoji aposlutno ni jedan jedini razlog za tako nešto. Ovime je nanesena ogromna, izuzetna šteta srpskoj košarci, ligi ali i državi Srbiji, koja puno ulaže u naš sport, rekao je Grujin za “Sportal” i dodao:

Što se nas tiče, o ovome će se izjasniti predsedništvo i članovi lige. Svi akti će biti primenjeni i neće biti nikakvog aboliranja i gledanja kroz prste, jer ovo je velika sramota.

Istakao je da su napadi krenuli baš posle poraza Partizana od Burse u Evrokupu.

Usledili su napadi na nas zbog propozicija koje su iste godinama (da je rangiranje povezano sa plasmanom u regularnom delu ABA lige), koje su potvrđene pre početka sezone i nedavno na sastanku u aprilu. Mi smo naravno otvoreni za sve predloge Partizana, ali tražiti fajnal-for umesto plej-ofa dva meseca pre početka je potpuno van svake logike i procedure. Dakle, nije problem da se nešto predloži, ali ovde je sporan tajming, završio je Grujin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE