Sada i zvanično: Trinkijeri dobio tužbu protiv Partizana

Navijači Partizana su ga obožavali dok je bio trener kluba, ali Andrea Trinkijeri i Partizan su se na kraju rastali na sudu.

Italijanski trener je tužio Partizan zbog zaostalih zarada i dobio spor, objavljeno na sajtu FIBA. Trinkijeri je podneo tužbu BAT-u zbog neisplaćenih zarada, bonusa, kao i nekoliko dodatnih troškova.

Iskusni stručnjak je Partizan preuzeo 2018. a u klubu je radio do kraja sezone 2019/20, nakon čega je preuzeo Bajern iz Minhena.

U saopštenju BAT-a stoji:

Italijanski trener Andrea Trinkijeri podneo je tužbu protiv srpskog košarkaškog kluba Partizan zbog zaostalih zarada, bonusa, kirija i troškova stanovanja i poreza. Tužilac je naveo da je tuženi prekršio ugovor tako što nije isplatio nekoliko uplata tužiocu, nije platio porez na ime tužioca, nije platio proviziju agentu kao i da nije povećao budžet tužioca kao što je bilo dogovoreno.

Partizan je odgovorio na tužbu navodima da je Trinkijeri jednostrano raskinuo ugovor i deo tužbe u kojem je Trinkijeri zahtevao isplatu zbog raskida ugovora je odbačen. Crno-beli prema navodima BAT-a duguju 94.275 evra plata i bonusa Trinkijeriju, a kada se na to dodaju troškovi tužbe i suđenja Partizan će na kraju morati da plati 115.400 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOKIĆU OLAKŠAN POSAO: Minesota značajno oslabljena protiv Denvera u drugoj utakmici?!

Košarkaši aktuelnih šampiona Denver Nagetsa dočekuju ove noći od 4 časova ujutru po našem vremenu Minestoa Timbervulfse, u drugom...

POVEZANE OBJAVE