ETO NEZADOVOLJAN: “Ako budete igrali kao danas, niko neće videti Mundijal”

Fudbaleri Kameruna, pobedili su Burundi na startu kvalifikacija za Kup Afričkih nacija 2023. godine.

Jedini gol, postigao je Karl Toko Ekambi.

Posle tog susreta, predsednik tamošnjeg fudbalskog saveza Samjuel Eto je bio veoma razočaran.

Uopšte nisam zadovoljan. Vi predstavljate reprezentaciju Kameruna i nije me briga ko je protivnik, morate da radite posao na najbolji mogući način. Godinama sam plakao jer smo propustili svetsko prvenstvo, ali znam za probleme koje sam ja tada imao. To se neće dogoditi dok sam predsednik. Preuzeo sam tu funkciju kako bih promenio stvari. – rekao je igračima u slvačionici.

Potom je dodao:

Niko nema zagarantovano mesto u timu. Ako želiš da nosiš ovaj dres, moraš da radiš najbolje što možeš. U suprotnom, nemoj ni da dolaziš, jer ću se radije igrati s decom. Ja sam dugo nosio kopačke, možda mislite da sam gad, ali sam bio najbolji i znam zašto sam uspeo. Daću sve, čak i svoj život kako bih na najbolji način predstavio zemlju. Za Kamerun sam spreman da dam život. Nikom ne garantujem odlazak na Svetsko prvenstvo, a ako budete igrali kao danas, niko neće videti Mundijal. – zaključio je Eto.

Kamerunci su u toj kvalifikacionoj grupi još i sa Namibijom i Kenijom.

Srbija i Kamerun, igraće meč drugog kola 28. novembra.

Foto: Tviter printskrin/george_neba

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE