KOLAKOVIĆ POSLE TRIJUMFA: Nisam mogao da verujem

Odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu u Ligi nacija, pošto je bila bolja od Argentine sa 3-2.

Krenuli su srpski odbojkaši silovito, ali su Gaučosi uzvratili istom merom, pa je odlučivao tajbrejk, u kome su se naši momci ipak konsolidovali i ubedljivo ga dobili.

Svoje utiske posle meča izneo je selektor Igor Kolaković, koji je imao zanimljivo tumačenje ovog duela.

Ušli smo sa sjajnom energijom i sa toliko preciznosti u ovaj meč, da opet nisam mogao da verujem da možemo da igramo na tom nivou. Onda nas je stiglo ono što ustvari jesmo. Stigla nas je nepreciznost u prijemu, u dizanju druge lopte, protivnik je preuzeo inicijativu na servisu… Bilo je teško izvući se, izjavio je selektor Srbije, i dodao da je važno da su uspeli da se vrate u meč.

–  Ali je važno da smo peti set odigrali na nivou prva dva i da smo još jednom pokazali da imamo sposobnosti da se vratimo. Važna pobeda, Argentina je ispred nas na FIVB rang listi. Sigurno je bilo uživanje da se na kraju pobeda proslavi sa navijačima u Otavi. Mnogo mi je drago što smo teško došli do pobede, jer da smo Argentinu dobili prelako, ne bi to bilo objektivno stanje. Drago mi je što možemo da igramo na visokom nivou, iako smo svesni koliko propusta i šupljina imamo u našoj igri, ocenio je Kolaković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE