EMOTIVAN GEST: Lazić otkrio zašto podiže prst ka nebu dok slavi

Branko Lazić je deo Crvene zvezde već više od 10 godina, a nedavno je osvojio 6. trofej ABA lige, po čemu je postao rekorder.

Od ove sezone je prilikom njegovih proslava koševa i titula karakteristično i podizanje prsta ka nebu, a u intervjuu za “Novu S” objasnio je i razlog tome, koji je veoma emotivan.

Otac mi je preminuo krajem oktobra. Sve pogotke i trofeje od tada posvećujem njemu. Znam da i dalje prati i da gleda odozgo, i znam koliko je ponosan na sve što sam učinio do sada. I siguran sam da će biti i na sve ostalo što budem postigao, objasnio je kapiten Zvezde emotivan gest.

On je istakao da je podatak o rekordu kada je reč o broju pehara u regionalnoj ligi saznao neposredno nakon finala, a sada je objasnio koji mu je najdraži i kako se osećao kada se po prvi put radovao.

Prvi kao dugo čekanu nagradu za sve kroz šta smo prošli. I lično i timski i kao klub. Najdraži je svakako ovaj poslednji, jer osim što je šesti po redu, takođe i zato što smo pobedili našeg večitog rivala u zaista teškoj i neizvesnoj seriji do kraja, otkrio je Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVO U MAJSTORICI: Crvena zvezda je šampion Srbije!

Odbojkaši Crvene zvezde slavili su u majstorici Superlige protiv Partizana 3:0 (25:23, 25:18, 25:18). Samo je prvi set bio neizvestan...

POVEZANE OBJAVE