FEDERER GOVORIO O POVRATKU NA TEREN I MEČU NAJVEĆIH RIVALA: Gledao sam malo

Jedan od najboljih tenisera ikada Rodžer Federer već duži period odsustvuje zbog povrede, tako da se često postavlja pitanje nastavka njegove karijere, s obzirom na to da će uskoro napuniti 41 godinu.

One je otkrio da će ove godine odigrati samo u Bazelu i na Lejver kupu, a da sledeće godine očekuje povratak.

Lejver kup je dobar početak, pošto ne moram da igram pet mečeva u šest dana. U Bazelu moram da budem u stanju da igram u tom ritmu, i zato moram da se spremim na treningu. Radoznao sam da vidim šta sledi, ali nadam se, dugačak put sam već prevalio i nisam daleko. Sledeća tri-četiri meseca biće veoma važni, poručio je Švajcarac.

On je istakao da nije naročito pratio nedavno završeni Rolan Garos.

Nisam gledao finale, ali jesam malo gledao četvrtfinale (protiv Đokovića) pre nego što sam otišao da spavam. Generalno, neverovatno je to što je Rafa postigao. Rekord Pita Samprasa, koji sam ja oborio, bio je 14 grend slem titula, a sada je Rafa osvojio 14 puta Rolan Garos. Bio sam srećan zbog njega i skidam mu kapu. Posle desetog-jedanaestog puta sam već mislio: ’Ovo je nemoguće’. Nastavlja da pomera granice, gigantski uspeh, ocenio je federer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati detalji sukoba: Uhapšeno više od 50 osoba, ima povređenih

Uvertita pred 173. "večiti"derbi između fubalera Crvena zvezde i Partizana bio je sukob huligana. Sada je poznato i više detalja...

POVEZANE OBJAVE