LN: Mađari nastavljaju sa podvizima, Ukrajinci se oporavili od šoka (VIDEO)

Danas je odigrano četiri meča elitnog ranga fudbalske Lige nacija, a zanimljivo je da su svi završeni nerešenim rezultatom.

U okviru grupe 3 Engleska i Italija su na Vembliju remizirale bez golova, dok su Mađari na svom terenu, posle pobede nad Englezima, ostvarili još jedan zapažen rezultat i ostali neporaženi u duelu sa Nemačkom, pošto je meč završen rezultatom 1-1.

Žot Nagi, fudbaler Puškaš akademije, već je u 6. minutu doneo veliku radost domaćinu, međutim ona nije dugo trajala.

Fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Jonas Hofman je već u 9. minutu poravnao rezultat, ali Nemci nisu uspeli i da pobede. Čak je domaći tim imao mnogo više šuteva u okvir gola – 7, naspram samo jednog Pancera, iako su obe ekipe uputile ukupno po 9 pokušaja ka golu.

U grupi 4 su u Roterdamu reprezentacije Holandije i Poljske odigrale nerešeno, ali uz više golova, pošto je na kraju bilo 2-2.

Nije se dobro pisalo domaćinu. Na poluvremenu su vodili Poljaci golom Matija Keša u 18. minutu, a prednost je ubrzo posle povratka na teren, u 49. minutu, duplirao Pjotr Zjelinski.

Ipak, nastupio je period goleade, pa su Holanđani u roku od samo 5 minuta, golovima Davi Klasena i Denzela Damfrisa, koji je ove sezone stekao punu afirmaciju u Interu, izjednačili, što je bio i konačan rezultat.

U drugom meču ove grupe Vels je na svom terenu osvojio bod protiv Belgijanaca i duel je završen rezultatom 1-1.

Gosti su poveli u 51. minutu pogotkom Jurija Timelmansa, a u finišu meča je izjednačenje doneo Brenan Džonson.

Velšanima je, ipak, u ovom trenutku verovatno najvažnija činjenica da su ostvarili plasman na Mundijal u Kataru, posle dugog perioda neizvesnosti usled ukrajinske krize, pošto su upravo Ukrajince savladali u odlučujućem meču.

A upravo su Ukrajinci danas u drugom rangu ovog takmičenja savladali ubedljivo na svom terenu Jermeniju sa 3-0, dok je Irska u ostrvskom okršaju istim rezultatom demolirala Škote, u okviru grupe 1.

U grupi 3 je u duelu naših suseda viđen remi Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji su u Podgorici odigrali 1-1, a izjednačujući gol za domaćina postigao je Adam Marušić u 77. minutu.

U drugoj utakmici ove grupe Rumunija je na svom terenu bila bolja od Finske minimalnim rezultatom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Baskonija na krilima “mitraljesca” Hauarda ide plej-of

U meču plje-ina, za popunu poslednjeg mesta u plej-ofu Evrolige, košarkaši Baskonije slavili su na svom terenu protiv Virtus...

POVEZANE OBJAVE