Oglasio se hrvatski fudbaler koji je pojačao srpskog superligaša

Nekadašnja velika nada Hajduka iz Splita i član hrvatske reprezentacije Ante Vukušić juče je zvanično postao član novog superligaša Kolubare.

On je prethodne sezone nastupao za italijansku Mesinu i za Tuzla Siti u elitnom rangu BiH.

Ovim povodom se hrvatski napadač oglasio i u tamošnjim medijima, kojima je ovaj potpis pruvukao pažnju.

–  Došao sam u klub sa velikim ambicijama, jer je cilj da se izbori plaman u Evropu. U pitanju je klub koji je prethodne sezone prvi put izborio igranje u Superligi. Imaju jasan cilj i plan, želeli su da dovedu neko zvučno ime i izbor je pao na mene. Dve godine su me pratili. Nikada nisam u svojoj karijeri, osim u Hajduku, doživeo toliko poštovanja kao od ljudi iz Kolubare. Predsednik kluba je lično došao u moj grad Sinj, pričali smo 4-5 sati i na kraju se dogovorili, otkrio je Vukušić.

On je ocenio da je srpska Superliga najjača na Balkanu, nakon hrvatskog HNL-a.

Kolubara je ostala bez svog najboljeg strelca iz prošle sezone i svi veruju da ja mogu biti na istom nivou. Znaju da sam gladan golova! U pitanju je veoma profesionalan klub, svi sa kojima sam pričao rekli su mi da je Kolubara veoma organizovan klub, izjavilo je novo pojačanje Kolubare.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE