VASA NEUSTRAŠIVI: Micić demolirao Fener posle strašne povrede!

Košarkaši aktuelnog šampiona Evrope Anadolu Efesa smanjili su na 2-1 u finalnoj seriji turskog prvenstva, pobedom u trećem meču na svom terenu nad Fenerbahčeom u veoma efikasnom meču sa 103-92.

Posebno je blistao srpski reprezentativac i MVP F4 Evrolige Vasilije Micić sa neverovatnih 29 poena, uz 7 asistencija, iako mu je ovo tek drugi meč od povratka na parket posle strašne povrede koju je doživeo u prvom meču, kada je na nosilima izašao sa parketa.

Efes je vodio gotovo čitavim tokom meča, predvođen verovatno najboljim bekovskim tandemom u Evropi Larkin – Micić, ali je tek u trećem periodu dostigao dvocifrenu prednost.

Međutim, iako je rezultat oscilirao, izostala je bilo kakva neizvesnost u završnici i šampion Evrope je blistavom napadačkom partijom uspeo da ostvari pobedu i tako prepolovi zaostatak u finalnoj seriji.

Pored srpskog pleja, Šejn Larkin je bio ništa lošiji, sa 37 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

U Feneru je Pjerija Henri bio najbolji sa 21 poenom, 4 asistencije i 2 skoka, dok je srpski bek Marko Gudurić takođe bio efikasan sa 14 poena, uz još 4 asistencije i 3 skoka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE