Zvanično: Pao važan potpis na Marakani!

Kako je i najavljivano, Radoslav Pankov je danas potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom.

Kako je saopšteno iz kluba, novi ugovor će važiti još dve godine.

– Stameni defanzivac Radovan Pankov je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine. Naš štoper je bio važan šraf u igri našeg tima i protagonista prethodnih uspeha, a biće i u naredne dve godine na raspolaganju šefu struke Dejanu Stankoviću”, saopšteno je iz Crvene zvezde.

Produžio sam ugovor sa voljenim klubom na još dve godine. Dobio sam lep vetar u leđa pred novu sezonu. Na meni je da opet opravdam očekivanja. Ovo je veliki korak napred za mene. Drago mi je što ću biti deo kluba još dve godine. Znači mi poverenje kluba. Mislim da sam ga zaslužio onim pruženim na terenu i na treninzima. Očekivao sam ovaj momenat, jer priča traje već neko vreme, ali sad smo i ozvaničili.

Voleo bih da osetim ukus bar još jednom Lige šampiona, ako ne i dva puta. Naravno, preduslov za to su treće i četvrto kolo ove godine, kao i titula naredne sezone, koja bi nam bila šesta u nizu. Moramo još malo da dignemo lestvicu, iako je dižemo svake godine, ali ovom timu i klubu je samo nebo granica, istakao je Pankov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE