Zvezda putuje na pripreme bez velikog broja igrača!

Fudbalere Crvene zvezde očekuje dvonedeljni rad u Sloveniji, gde su planirana tri prijateljska susreta, a generalna proba zakazana je za 3.jul u Sočiju protiv Zenita.

Ekipa neće biti na okupu s obzirom na reprezentativne obaveze pa će čak 13 igrača Dejanu Stankoviću faliti na pripremama.

Kako prenosi Mocart sport, u timu neće biti kapitena Kapitena Milana Borjana, start bi trebalo da propusti i njegov mlađi kolega Miloš Gordić koji je bio član mlade selekcije. Takođe, neće biti prisutni Zoran Popović, kao i supertalentovani Jovan Miladinović.

Čak je postojala mogućnost da od štopera bude prisutan samo Aleksandar Dragović, ali će crveno-beli uskoro ozvaničiti produžetak saradnje sa Radovanom Pankovom. Momci od kojih u Ljutice Bogdana imaju velika očekivanja Stefan Leković i Andrej Đurić braniće boje Srbije na Prvenstvu Evrope za omladince. Isto važi i za Nikolu Stankovića i Nemanju Motiku. Sa omladincima su trebali da putuju i braća Mituljikići, međutim oni imaju problem sa povredama. I pitanje je da li će osetiti rad sa prvim timom ovog leta.

Dužu pauzu dobiće i Petar Stanić koji je imao obaveze u mladoj reprezentaciji. Izvesno je da će prve treninge propustiti El Fardu Ben, Gelor Kanga i pojačanje iz ruskog Arsenala King Kangva. Svi su oni članovi afričkih selekcija.

Velika očekivanja u Ljutice Bogdana imaju od Vladimira Lučića. Krilni napadać će proći pripreme posle odlične sezone u IMT-u, šansu će dobiti i Ibrahim Mustafa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KARTA ZA POVRATAK U ELITU: Sautempton zakazao finale sa Lidsom! (VIDEO)

Fudbaleri Sautemptona plasirali su se u finale plej-ofa za popunu Premijer lige. Prošle večeri savladali su Vest Bromvič sa 3:1. Svi...

POVEZANE OBJAVE