Barsa dobila konkurenciju: Velikan iz Premijer lige želi Levandovskog

Kako navode britanski mediji, Barselona i Ćavi dobili su konkurenciju za napadača Bajerna, Roberta Levandvoskog.

San javlja da i Mančester Junajted prati situaciju oko Levandovskog i Bajerna. Jedan od najboljih napadača današnjice više puta je izjavio da želi u letnjem prelaznom roku da napusti nemački klub, iako ima ugovor na još jednu sezonu.

Britanski list ističe da će se klub iz Mančestera, uključiti u angažovanje poljskog napadača samo ako Levandovski ne postigne dogovor sa Barselonom.

Barselona je u finansijskim problemima zbog čega će klubu sa “Nou Kampa” biti teško da ispuni zahteve Levandovskog, ali i da isplati obeštećenje timu iz Minhena.

-Priča se da bi Junajted mogao da postigne dogovor sa Robertom sličan onom sa Kristijanom Ronaldom, koji je prošle godine stigao u klub sa ”Old traforda”. Junajted je jedan od retkih klubova koji bi mogao da Levandovskom ponudi nedeljnu platu od 400.000 funti. Levandovski ima članove porodice, koji navijaju za Junajted, jer su neko vreme radili u Mančesteru, navodi britanski list.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U BORBI ZA ABA LIGU: Vojvodina bi da nadoknadi -18, trener saopštio loše vesti pred revanš

Košarkaši Vojvodine ubedljivo su poraženi u prvom meču polufinala ABA 2 lige od Podgorice 98:80. Moraju da nadoknade veliki minus...

POVEZANE OBJAVE