JOVANOVIĆ POSLE IZJEDNAČENJA U SERIJI: Ponosan sam

Košarkaši Mega Mozzarta ostvarili su pobedu od 77-70 nad Crvenom zvezdom posle velikog preokreta u drugom poluvremenu, i tako izjednačili u polufinalnoj seriji Superlige Srbije na 1-1.

Tako će se o finalisti odlučivati u majstorici, a trener Mege Vladimir Jovanović veći deo svog izlaganja nakon meča posvetio je upravo odlučujućem duelu.

Da se malo našalim, pred prvi meč pola moje ekipe jedva je našlo ulaz u Pionir. Ponosan sam na ono što su momci napravili, smatram da smo zaslužili da igramo treću utakmicu, rekao je trener Mege, pa se okrenuo trećoj utakmici.

Posebna priprema za majstoricu ne postoji, sve u smislu motivacije što bi bilo rečeno, napravilo bi kontraefekat. Zvezda i njeni navijači će odraditi taj deo posla. Na meni je da momcima objasnim da je to utakmica kao svaka druga, kao što i jeste. Posle emotivnog naboja, koji je normalan za start takve utakmice, voleo bih da odigraju meč kao što je to bio slučaj ovde. Biće naravno daleko teže, na teškom terenu, za timove mnogo većeg kvaliteta od nas. Očekujem samo da budemo pravi – izjavio je Jovanović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE