Milan Gajić pojačava evropskog velikana!

Dugogodišnji desni bek Crvene zvezde Milan Gajić novo je pojačanje moskovskog CSKA, tvrdi ruski “Sport Ekspres”.

Kako se navodi, uslovi saradnje su dogovoreni i srpski desni bek bi trebalo da pojača redove Armejaca kao slobodan igrač.

Rusi tvrde da je tržišna vrednost 26-godišnjeg Gajića oko 3.000.000 evra i da su njegovim angažovanjem bez obeštećenja iz CSKA napravili odličan posao i pronašli kvalitetnu zamenu za Brazilca Marija Fernandesa.

Dugo se spekulisalo o mogućnosti produžetka saradnje sa Crvenom zvezdom. Poznato je bilo da je Gajić želeo povišicu, u odnosu na dosadašnjih 360.000 evra po sezoni, delovalo je u jednom trenutku da će do dogovora doći, ali je jaz između dve strane izgleda ipak bio nepremostiv.

Govorilo se o ponudi crveno-belih od 450.000 evra po godini, ali na kraju nije došlo do saradnje, što je možda i nagovestio produžetak saradnje sa Markom Gobeljićem.

Gajić je crveno-bele pojačao u zimu 2019. godine, kada je kao slobodan igrač stigao nakon nekoliko sezona u francuskom Bordou.

Za tri i po godine u šampionu Srbije zabeležio je dobar učinak posle početnog perioda prilagođavanja, pošto je postigao 6 golova i asistirao za čak 25, na 120 odigranih mečeva.

Gajić je bio član i čuvene generacije U20 reprezentacije koja se popela na krov sveta na Novom Zelandu 2015. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA SE: PAO uložio žalbu posle meča, Janakopulos ispsovao sudije na srpskom (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u trećem meču plej-ofa od Makabija u dramatičnoj završnici. Posle meča grčki predstavnik uložio je...

POVEZANE OBJAVE