Poznato kada Matić sleće u Rim i pojedinosti ugovora u Seriji A!

Srpski fudbaler Nemanja Matić u ponedeljak će stići u Rim i obaviti lekarske preglede, pre nego što bude potpisao za Romu, javljaju italijanski mediji.

Dosadašnji fudbaler Mančester Junajteda stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor, a u Rimu bi, kako se navodi, trebalo da zaradi 3,5 miliona evra za godinu dana, na koliko bi trebalo da glasi ugovor.

Ovaj posao je završen na inicijativu trenera Vučice Žoze Murinja, sa kojim je srpski veznjak već sarađivao u Junajtedu i Čelsiju veoma uspešno.

Srbin je u Junajtedu za pet godina odigrao 189 utakmica i postigao 4 gola.

Sada već bivši reprezentativac naše zemlje je afirmaciju stekao u slovačkim Košicama, odakle je prešao u Čelsi, ali se tada nije najbolje snašao, pa je igrao u Viteseu i Benfici.

U lisabonskom velikanu je postao jedan od najtraženijih fudbalera, kada se odlučio na povratak u redove Plavaca, ovoga puta pd vođstvom Portugalca, kada postaje jedan od najpouzdanijih fudbalera na svojoj poziciji na svetu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE