Stojković: To nas je koštalo pobede

U četvrtom kolu Grupe 4 Lige B Lige nacija, reprezentacija Srbije igrala je 2:2 sa Slovenijom.
Nakon nerešenog ishoda, svoje viđenje utakmice izneo je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Odigrali smo prvi deo savršeno. Nije bilo nijedne mane, greške, jedna potpuna dominacija. Stil igre kojem Srbija teži. To je ono što treba nastaviti. Desile su se stvari u drugom delu, pad koncentracije, to nas je koštalo pobede , rekao je Stojković.

Slovenci su igrali prilično grubo i sa dosta prekršaja…

– Ovo je takmičarski meč, nije prijateljski. Njima je stalo da pokažu da nisu tako loši, sigurno da su golovi bili šok za nas, a za njih dodatni elan. Fantastično su se borili, trčali, izgarali, ja ne mogu da zamerim igračima ništa. Na fizičkom planu je bilo jako teško, zato smo menjali, rotirali, ali bez obzira mislim da je 2:2 možda negde realan rezultat, ali opet, mogli smo do pobede. Svakako su ostale još dve utakmice, šest bodova, mi moramo na pobedu u obe, jasan je Stojković.

Na pitanje da li je tim “porastao” za ova četiri meča u Ligi nacija, selektor je odgovorio.

– Ako gledate prvih 45 minuta, to je nešto što treba da uđe u udžbenike, kako jedan tim može da dominira. Glupo je porediti ova četiri meča. Ko god je igrao, stvarno je opravdao šansu. Moramo da nastavimo dalje, igramo lep fudbal i to je to, zaključio je srpski selektor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE