RENOVIRANJE TIMA: Vazura otkrio koliko će Partizan dovesti igrača ove sezone

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio je velike promene u timu tokom letnje pauze.

Vazura je izjavio da Partizan ove sezone očekuje totalni remont.

– Veliki broj igrača nije tu, mnogima ističu ugovori. Biće drugačija ekipa nego prošle sezone. Želimo datim i unesemo novu energiju. Vrlo brzo ćemo dovesti nove igrače, očekujte dosta pojačanja, a videćemo koga ćemo zadržati od fubalera kojima ugovori ističu krajem juna , rekao je Vazura.

Direktor Partizana je otkrio koliko će novajlija dovesti.

Dovešćemo dva do tri stranca, Iliev kao sportski direktor pregovara. Takođe, dovešćemo nekoliko domaćih igrača. Prelazni rok nije praktično ni počeo, a mi već krećemo na pripreme. Idemo ka tome da rešimo goruće, pregovaramo sa četiri domaća i tri strana igraca. Biće velikih promena, očekujemo veliki broj odlazaka i dolazaka.

Jedan od stranih fudbalera je Žilijen Ngoj

Prošle godine smo bili spremni da platimo transfer, a sada je on slobodan. Možda je čudno, ali je bilo lakše dok je imao klub. Ima i druge ponude, u kontaktu smo, želimo ga, ali je to za sada sve. Igrač koji je tržen poput njega bira opcije. Neće se svakako završiti brzo“, rekao je Vazura.

Generalni direktor crno-belih smatra da rukovodstvo Partuzana radi bolje nego ljudi iz Crvene zvezde.

 -Dokazali smo da imamo bolju procenu kad su u pitanju stranci. Iako to u medijima po vašem pisanju to ne izgleda tako. Kao da Rikardo, Sadik, Leonardo nisu pokazali uspeh. Što se domacih igrača tice, Zvezda može da da bolju finansijsku ponudu finansijsku. Oni imaju ponuda i za rezervistu Ohija, a mi za startera Rikarda ne. Uz to oni pričaju kao da su osvojili titulu sa 20 bodova razlike. Mi kao da nismo gledali isti fudbal – rekao je Miloš Vazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE