Štoper se emotivnom porukom oprostio od Partizana

Jedan od najstandardnijih i najboljih igrača Partizana poslednjih godina Bojan Ostojić je emotivnom porukom napustio crno-bele.

Defanzivac koji ima 38 godina i kojem je istekao ugovor, je sa Partizanom osvojio jednu titulu šampiona Srbije kao i tri trofeja u Kupu Srbije.

Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću. Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj “Tango smrti”.
Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj… I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.
Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu…
Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude… Hvala ti , hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan!

Ostojić je profesionalnu karijeru počeo 2002. u rodnom Sevojnu, a igrao je još za Slobodu iz Užica, Radnički iz Kragujevca, BASK, Novi Pazar, Voždovac i Čukarički iz koga je došao u Partizan.

Sa Čukaričkim je u sezoni 2014/15. osvojio Kup Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE