Radonjić pred finale Superlige: Možda nismo bili dobri, ali imamo razumevanje

Crvena zvezda se ubedljivom pobedom u majstorici protiv Mege plasirala u finale Superlige Srbije.

U borbi za treći trofej crveno-beli će igrati protiv FMP-a.

Trener Dejan Radonjić je istakao da je njegova ekipa umorna i da moraju da nađu motiv u borbi za trofej.

Ogromno opterećenje, ogroman broj utakmica, završnica prvenstva… Imali smo izuzetno loš meč u nedelju, gde je Mega bila izvanredna. Danas je to drugačije izgledalo, u dobroj atmosferi. U trenucima kada se osećaju posledice duge sezone i velike potrošnje, trebalo je biti dovoljno dobar, ozbiljan da igramo drugačije nego što je to bilo u drugom duelu. Lično sam stava da imam apsolutno razumevanje za stanja, ali mi smo u samoj završnici, borimo se za trofeje i nema razumevanja za neke stvari. Možda nismo bili dobri, možda smo bili roviti, povređeni, potpuno razumevanje za sve… Ali, mora da se nađe dovoljno motiva i želje da bismo ostvarili pobedu. Sada nas čeka finale, rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić nije igrao, a Radonjić je objasnio šta je razlog.

Posle drugog meča osetio je bol i preveliki je rizik bio da večeras igra. Mišljenja sam da bismo mogli da računamo na njega za finale, bar po onom što mi kažu doktor i fizio, ali nismo hteli večeras da rizikujemo, baš kao što nismo hteli ni sa Kalinićem u prva dva meča, završio je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Problem u najavi: Duljaj najavio sebi novu kaznu

U 173. večitom derbiju suspendovanog Igora Duljaja zameniće Albert Nađ, a komunikacija trenerskog tandema mogla bi da izazove dodatne...

POVEZANE OBJAVE