Vlahoviću stiže paklena konkurencija: Juventus krenuo po napadača koji je obeležio poslednju deceniju

Čelnici Juventusa rade punom parom na pojačavanju igračkog kadra za sledeću sezonu. Prema poslednjim informacijama sa Čizme, Juventus je ponovo “bacio oko” na Luisa Suareza.

Najveći problem u realizaciji ovog transfera je plata koju zahteva urugvajski veteran – pet miliona evra po sezoni, otkriva Gazetta delo Sport.

Podsetimo, u leto 2020. godine, nakon odlaska iz Barselone, Suarez je bio na pragu transfera u Juventus. Tada je Urugvajac učinio sve što je mogao da obuče dres ‘Stare dame’ te je čak optužen da je varao na ispitu iz italijanskog jezika.

Taj je transfer ipak propao, a Suarez je na kraju potpisao za Atletiko Madrid. Videćemo hoće li dve godine kasnije ‘Il Pistolero’ ipak stići na Allianc stadion i to kao slobodan igrač, jer mu ističe ugovor sa ‘Rohiblankosima’.

Suarez je u poslednjih deset godina obeležio vrhunski evropski fudbal mnoštvom postignutih golova i profilisao se u jednog od najboljih napadača svoje generacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE